Timmerwerken

Zoekt u een ervaren timmerman voor uw project? Ons team is gespecialiseerd in het bouwen van diverse soorten constructies. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

 • Gratis advies en offerte
 • Hoge klanttevredenheid (40+ beoordelingen)
 • 10 jaar garantie
 • Snel ter plaatse

Gratis dakinspectie

1Contact
2Omschrijving

Erkend en gecertificeerd

Goede reviews

Gratis dakinspectie

1Contact
2Omschrijving

Erkend en gecertificeerd

Dakrenovatie en onderhoud

Afspraak = afspraak

Samen maken we goede afspraken. Geen onverwachte veranderingen of kosten.

Erkend en gecertifieerd

Wij zijn de erkende dakdekker in uw regio en werken met VCA gecertificeerd personeel.

Hoge klanttevredenheid

Wij hebben een hoge score op basis van meer dan 40 beoordelingen op Google.

Creatieve ideeën

Komt u er niet uit? Laat ons een kijkje nemen en laat ons met u meedenken.

Gratis dakinspectie

Maatwerk Houtbewerkingen en Dakconstructies

Dak- & Timmerwerk Deluxe is uw specialist in hoogwaardige houtbewerkingen en daken. Wij zijn trots op onze expertise in het werken met geïmpregneerd Douglas hout van topkwaliteit, wat garant staat voor duurzaamheid en esthetiek. Onze focus ligt op het leveren van maatwerkoplossingen die voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap en kwaliteit.

06 85 30 28 95

Vakkundig Timmerwerk voor Al uw Bouwprojecten

Hieronder vindt u een overzicht van verschillende timmerwerken die wij aanbieden, allemaal vervaardigd met hoogwaardig geïmpregneerd Douglas hout. Klik op de desbetreffende dienst voor meer informatie:

 • Serre: Breid uw leefruimte uit met een prachtige serre, op maat gemaakt om aan uw specifieke wensen te voldoen.
 • Buitenverblijf: Geniet van het buitenleven in stijl met een op maat gemaakt buitenverblijf, perfect voor ontspanning en vermaak.
 • Vlonder: Creëer een sfeervolle buitenruimte met een vlonder van geïmpregneerd Douglas hout, ideaal voor terrassen en tuinpaden.
 • Overkapping: Bescherm uzelf tegen de elementen met een elegante overkapping, ontworpen om uw buitenruimte functioneel en aantrekkelijk te maken.
 • Schuur: Voeg opslagruimte toe aan uw woning met een robuuste en duurzame schuur, gebouwd volgens uw specificaties en behoeften.
 • Carport: Bescherm uw voertuigen tegen weersinvloeden met een op maat gemaakte carport, gebouwd met ons hoogwaardige geïmpregneerde Douglas hout.

Vraag direct een offerte aan

Benieuwd naar de diverse mogelijkheden voor uw project? Neem gerust contact met ons op voor uitgebreide informatie. Voor spoed en directe ondersteuning kunt u telefonisch contact opnemen. Of vraag direct een offerte aan, dan voorzien wij u zo snel mogelijk van een passend aanbod.

Vraag gratis een offerte aan

1Omschrijving
2Contactgegevens

Gratis en vrijblijvend  Ervaren dakdekkers  Snel ter plaatse

Onze werkwijze

Bij ons vindt u een complete dakdekkerservice die zowel particulieren als bedrijven in de regio Tilburg / Waalwijk bedient. Dit kunt u verwachten:

 • Grondige inspectie In goed overleg komen we graag langs voor een kennismaking en gratis dakinspectie. We controleren op lekkages, slijtage, schade en andere mogelijke problemen.
 • Gedetailleerd verslag U ontvangt een rapport met onze bevindingen.
 • Advies op maat Wij bieden deskundig advies over noodzakelijke reparaties of onderhoudswerkzaamheden. Bent u akkoord met de offerte? Dan plannen we samen met u een datum.

Daklekkage met spoed oplossen?

Gratis dakinspectie