Schoorsteen

Zoekt u een dakdekker voor onderhoud of renovatie aan uw schoorsteen? Onze ervaren dakdekkers staan voor u klaar. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

  • Gratis dakinspectie en offerte
  • Hoge klanttevredenheid (40+ beoordelingen)
  • 10 jaar garantie
  • Snel ter plaatse

Gratis dakinspectie

1Contact
2Omschrijving

Erkend en gecertificeerd

Goede reviews

Gratis dakinspectie

1Contact
2Omschrijving

Erkend en gecertificeerd

Dakrenovatie en onderhoud

Afspraak = afspraak

Samen maken we goede afspraken. Geen onverwachte veranderingen of kosten.

Erkend en gecertifieerd

Wij zijn de erkende dakdekker in uw regio en werken met VCA gecertificeerd personeel.

Hoge klanttevredenheid

Wij hebben een hoge score op basis van meer dan 40 beoordelingen op Google.

Creatieve ideeën

Komt u er niet uit? Laat ons een kijkje nemen en laat ons met u meedenken.

Gratis dakinspectie

Schoorsteen reparatie en onderhoud uit laten voeren door erkende dakdekker

Veel huizen in Nederland zijn voorzien van een schoorsteen. Het is essentieel om deze goed te onderhouden, aangezien deze na verloop van tijd zwakker kan worden en beschadigd kan raken. Wanneer uw schoorsteen niet meer in optimale staat verkeert, is het verstandig om te investeren in renovatie. Een beschadigde schoorsteen kan namelijk lekkage veroorzaken, wat leidt tot rookoverlast en zelfs koolmonoxidevergiftiging. Om dergelijke problemen te voorkomen, is het raadzaam om uw schoorsteen regelmatig te laten inspecteren en indien nodig te renoveren. Bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker om u te ondersteunen bij de renovatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

06 85 30 28 95

Last van lekkage in uw schoorsteen?

Waterinfiltratie kan leiden tot schade aan het metselwerk, corrosie van metalen onderdelen, en zelfs structurele problemen veroorzaken als het niet tijdig wordt aangepakt. Bij Dak- en Timmerwerk Deluxe begrijpen we de urgentie van het herstellen van lekkages in de schoorsteen en bieden we snelle en effectieve oplossingen om verdere schade te voorkomen. Onze ervaren vakmensen voeren een grondige inspectie uit om de bron van de lekkage te identificeren en bieden vervolgens deskundige reparaties om uw schoorsteen weer waterdicht te maken. Vraag vandaag nog een gratis dakinspectie aan.

Schoorsteen laten verwijderen?

Overweegt u om uw schoorsteen te laten verwijderen omdat u er geen gebruik meer van maakt en het slechts een obstakel vormt? Dan kunt u deze taak het beste overlaten aan een ervaren dakdekker. Het verwijderen van een schoorsteen is geen eenvoudige klus en vereist daarom de expertise van een ervaren professional. Alvorens wij overgaan tot het verwijderen van uw schoorsteen, onderzoeken we of deze aan het dak is bevestigd of los metselwerk betreft. Dit stelt ons in staat om een gedegen inspectie uit te voeren en een plan te ontwikkelen om de schoorsteen zo veilig en efficiënt mogelijk te verwijderen, met het oog op de integriteit van uw dak.

Vraag direct een offerte aan

Benieuwd naar de diverse mogelijkheden voor uw dak? Neem gerust contact met ons op voor uitgebreide informatie. Voor spoed en directe ondersteuning kunt u telefonisch contact opnemen. Of vraag direct een offerte aan, dan voorzien wij u zo snel mogelijk van een passend aanbod.

Vraag gratis een offerte aan

1Omschrijving
2Contactgegevens

Gratis en vrijblijvend  Ervaren dakdekkers  Snel ter plaatse

Onze werkwijze

Bij ons vindt u een complete dakdekkerservice die zowel particulieren als bedrijven in de regio Tilburg / Waalwijk bedient. Dit kunt u verwachten:

  • Grondige inspectie In goed overleg komen we graag langs voor een kennismaking en gratis dakinspectie. We controleren op lekkages, slijtage, schade en andere mogelijke problemen.
  • Gedetailleerd verslag U ontvangt een rapport met onze bevindingen.
  • Advies op maat Wij bieden deskundig advies over noodzakelijke reparaties of onderhoudswerkzaamheden. Bent u akkoord met de offerte? Dan plannen we samen met u een datum.

Daklekkage met spoed oplossen?

Gratis dakinspectie