Loodwerk

Ons team van dakdekkers staat klaar om uw loodwerk te vernieuwen, repareren of onderhouden. Of het nu gaat om platte daken of pannendaken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  • Gratis dakinspectie en offerte
  • Hoge klanttevredenheid (40+ beoordelingen)
  • 10 jaar garantie
  • Snel ter plaatse

Gratis dakinspectie

1Contact
2Omschrijving

Erkend en gecertificeerd

Goede reviews

Gratis dakinspectie

1Contact
2Omschrijving

Erkend en gecertificeerd

Dakrenovatie en onderhoud

Afspraak = afspraak

Samen maken we goede afspraken. Geen onverwachte veranderingen of kosten.

Erkend en gecertifieerd

Wij zijn de erkende dakdekker in uw regio en werken met VCA gecertificeerd personeel.

Hoge klanttevredenheid

Wij hebben een hoge score op basis van meer dan 40 beoordelingen op Google.

Creatieve ideeën

Komt u er niet uit? Laat ons een kijkje nemen en laat ons met u meedenken.

Gratis dakinspectie

Loodwerk laten repareren of vervangen

Loodwerk is een essentieel onderdeel van uw dak dat zorgt voor waterdichtheid en structurele integriteit. Bij Dak- en Timmerwerk Deluxe begrijpen we het belang van hoogwaardig loodwerk voor duurzame dakconstructies. Onze ervaren vakmensen zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van betrouwbaar loodwerk dat uw dak beschermt tegen vochtinfiltratie en structurele schade, waardoor u gemoedsrust heeft en de levensduur van uw dak wordt verlengd.

06 85 30 28 95

Heeft u een lekkage in uw loodwerk?

Wanneer er een lekkage in het loodwerk optreedt, is het cruciaal om snel te handelen. Als dit niet tijdig wordt aangepakt, kunnen er aanzienlijke kosten ontstaan, zoals schade aan uw interieur of zelfs aan de dakconstructie. Onze ervaren dakdekkers zijn beschikbaar om de lekkage snel en professioneel te verhelpen. Als u vermoedt dat er een lekkage is, aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen. U kunt ons 24/7 bellen op 06 85 30 28 95 of vraag direct een gratis dakinspectie aan.

Loodwerk op daken: Duurzame materialen

Lood en zink zijn metalen die al eeuwenlang in gebruik zijn. Zelfs de Romeinen legden duizenden jaren geleden waterleidingen van lood aan die lange tijd standhielden. Hoewel lood tegenwoordig niet meer gebruikt mag worden voor waterleidingen vanwege gezondheidsredenen, is het nog steeds een uitstekend materiaal voor uw dak. Hetzelfde geldt voor zink. Beide metalen worden ingezet om een waterdichte verbinding tussen het dak en de muren van het huis te creëren, waardoor lekkage wordt voorkomen. Een bijkomend voordeel is dat wanneer het lood- en zinkwerk van uw dak vervangen moet worden, het verwijderde materiaal gerecycled kan worden en opnieuw gebruikt. Op deze manier is het niet alleen duurzaam, maar belandt het ook niet in de afvalstroom.

Vraag direct een offerte aan

Benieuwd naar de diverse mogelijkheden voor uw dak? Neem gerust contact met ons op voor uitgebreide informatie. Voor spoed en directe ondersteuning kunt u telefonisch contact opnemen. Of vraag direct een offerte aan, dan voorzien wij u zo snel mogelijk van een passend aanbod.

Vraag gratis een offerte aan

1Omschrijving
2Contactgegevens

Gratis en vrijblijvend  Ervaren dakdekkers  Snel ter plaatse

Onze werkwijze

Bij ons vindt u een complete dakdekkerservice die zowel particulieren als bedrijven in de regio Tilburg / Waalwijk bedient. Dit kunt u verwachten:

  • Grondige inspectie In goed overleg komen we graag langs voor een kennismaking en gratis dakinspectie. We controleren op lekkages, slijtage, schade en andere mogelijke problemen.
  • Gedetailleerd verslag U ontvangt een rapport met onze bevindingen.
  • Advies op maat Wij bieden deskundig advies over noodzakelijke reparaties of onderhoudswerkzaamheden. Bent u akkoord met de offerte? Dan plannen we samen met u een datum.

Daklekkage met spoed oplossen?

Gratis dakinspectie