Dakdekker

Zoekt u een ervaren dakdekker voor dakwerkzaamheden? Ons team is gespecialiseerd in het renoveren en onderhouden van zowel platte als pannendaken. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

 • Gratis dakinspectie en offerte
 • Hoge klanttevredenheid (40+ beoordelingen)
 • 10 jaar garantie
 • Snel ter plaatse

Gratis dakinspectie

1Contact
2Omschrijving

Erkend en gecertificeerd

Goede reviews

Gratis dakinspectie

1Contact
2Omschrijving

Erkend en gecertificeerd

Dakrenovatie en onderhoud

Afspraak = afspraak

Samen maken we goede afspraken. Geen onverwachte veranderingen of kosten.

Erkend en gecertifieerd

Wij zijn de erkende dakdekker in uw regio en werken met VCA gecertificeerd personeel.

Hoge klanttevredenheid

Wij hebben een hoge score op basis van meer dan 40 beoordelingen op Google.

Creatieve ideeën

Komt u er niet uit? Laat ons een kijkje nemen en laat ons met u meedenken.

Gratis dakinspectie

Op zoek naar een vakkundige dakdekker in de regio Tilburg – Waalwijk?

Als uw huisdak onderhoud of reparaties behoeft, is het van belang een ervaren dakdekker in uw regio te vinden. Via Dak- & Timmerwerken Deluxe kunt u direct een gratis dakinspectie of vrijblijvende offerte aanvragen. En ook in geval van spoed kunt u rekenen op uitstekende service. Voor noodgevallen is ons team 24/7 beschikbaar zodat u snel geholpen wordt. De prijs wordt vooraf vastgesteld waardoor u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. En u krijgt vaak garantie op gebruikte materialen.

06 85 30 28 95

Vraag een gratis dakinspectie aan

Een dakinspectie geeft u volledig inzicht in de conditie van uw dak. Het tijdig aanpakken van zelfs kleine problemen voorkomt mogelijke grote gevolgen.

 • Laat kleine lekkages niet verergeren
 • Vermijd onverwachte kosten door achterstallig onderhoud op tijd aan te pakken
 • Bij ons ontvangt u vrijblijvend een gedetailleerd inspectierapport
 • Gratis advies van onze ervaren dakdekker

Met spoed een dakdekker nodig?

Onverwachte schade aan uw dak kan zich voordoen als gevolg van factoren zoals storm of zware regenval. In dergelijke noodgevallen is het cruciaal om snel te reageren om verdere schade te voorkomen. Daarom bieden wij een 24/7 spoedlijn aan voor noodsituaties. Onze deskundige dakdekkers staan altijd paraat om u onmiddellijk van dienst te zijn. Als de schade ter plaatse te omvangrijk is om onmiddellijk te vervangen of te repareren, zullen onze dakdekkers u helpen met een tijdelijke noodoplossing. Vervolgens plannen we samen een moment in voor een permanente reparatie.

Vraag direct een offerte aan

Benieuwd naar de diverse mogelijkheden voor uw dak? Neem gerust contact met ons op voor uitgebreide informatie. Voor spoed en directe ondersteuning kunt u telefonisch contact opnemen. Of vraag direct een offerte aan, dan voorzien wij u zo snel mogelijk van een passend aanbod.

Vraag gratis een offerte aan

1Omschrijving
2Contactgegevens

Gratis en vrijblijvend  Ervaren dakdekkers  Snel ter plaatse

Onze werkwijze

Bij ons vindt u een complete dakdekkerservice die zowel particulieren als bedrijven in de regio Tilburg / Waalwijk bedient. Dit kunt u verwachten:

 • Grondige inspectie In goed overleg komen we graag langs voor een kennismaking en gratis dakinspectie. We controleren op lekkages, slijtage, schade en andere mogelijke problemen.
 • Gedetailleerd verslag U ontvangt een rapport met onze bevindingen.
 • Advies op maat Wij bieden deskundig advies over noodzakelijke reparaties of onderhoudswerkzaamheden. Bent u akkoord met de offerte? Dan plannen we samen met u een datum.

Daklekkage met spoed oplossen?

Gratis dakinspectie