Dak- en timmerwerken Deluxe

Over ons

Bent u opzoek naar een ervaren dakdekker voor het repareren of renoveren van uw platte of hellend dak? Neem direct contact met ons op en ontvang gratis advies van een gecertificeerde dakdekker.

  • Gratis dakinspectie en offerte
  • Hoge klanttevredenheid (40+ beoordelingen)
  • 10 jaar garantie
  • Snel ter plaatse
Goede reviews

Dakrenovatie en onderhoud

Afspraak = afspraak

Samen maken we goede afspraken. Geen onverwachte veranderingen of kosten.

Erkend en gecertifieerd

Wij zijn de erkende dakdekker in uw regio en werken met VCA gecertificeerd personeel.

Hoge klanttevredenheid

Wij hebben een hoge score op basis van meer dan 40 beoordelingen op Google.

Creatieve ideeën

Komt u er niet uit? Laat ons een kijkje nemen en laat ons met u meedenken.

Gratis dakinspectie

Dak- en timmerwerken Deluxe

Bij Dak- & Timmerwerken Deluxe draait alles om het creëren van hoogwaardige bouwprojecten en het bijstaan van onze klanten. Sinds onze oprichting in 2021 hebben we ons gespecialiseerd in dak- en timmerwerk, waarbij we snel een tevreden klantenkring hebben opgebouwd met dakwerkzaamheden en op maat gemaakte houten constructies zoals veranda’s, overkappingen, carports, pergola’s en meer.

Ondanks onze jeugdige leeftijd als bedrijf, beschikken we over de nodige ervaring en begrijpen we als geen ander de essentie van ons vak. We houden onze kennis up-to-date met de laatste technologische ontwikkelingen, zodat we altijd voorop lopen in de sector. Bij Dak- & Timmerwerken Deluxe kunt u rekenen op betrouwbaarheid, vakmanschap en zekerheid. We streven ernaar om geen verrassingen achter te laten en alles wordt met u besproken.

We staan klaar om u deskundig advies te geven en komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte. Als u meer wilt weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken of een e-mail sturen; we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gratis dakinspectie

Dakdekker in de regio Tilburg – Waalwijk nodig?

Bel ons direct op:
06 85 30 28 95

Vraag gratis een offerte aan

1Omschrijving
2Contactgegevens

Gratis en vrijblijvend  Ervaren dakdekkers  Snel ter plaatse

Onze werkwijze

Bij ons vindt u een complete dakdekkerservice die zowel particulieren als bedrijven in de regio Tilburg / Waalwijk bedient. Dit kunt u verwachten:

  • Grondige inspectie In goed overleg komen we graag langs voor een kennismaking en gratis dakinspectie. We controleren op lekkages, slijtage, schade en andere mogelijke problemen.
  • Gedetailleerd verslag U ontvangt een rapport met onze bevindingen.
  • Advies op maat Wij bieden deskundig advies over noodzakelijke reparaties of onderhoudswerkzaamheden. Bent u akkoord met de offerte? Dan plannen we samen met u een datum.

Reviews van onze klanten

Diesl van der PuttenDiesl van der Putten
11:40 06 Apr 24
Fijn bedrijf! Denken erg goed mee en zijn altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen.
Floris Jan BeumerFloris Jan Beumer
09:19 19 Jan 24
Wij zijn enorm tevreden over Mediaworx! Ze begrijpen onze specifieke behoeften en hebben gezorgd voor merkbare verbeteringen in onze online zichtbaarheid en conversies. We zijn dankbaar voor hun professionele en effectieve service!
Sentho B.V.Sentho B.V.
13:31 19 Dec 23
Fijne, heldere en prettige communicatie.De samenwerking wordt als zeer positief ervaren.Ze maken waar wat ze zeggen!
Jeroen SchelJeroen Schel
18:13 17 Nov 23
Rens en zijn team hebben mijn uitstekend geholpen met het opzetten van mijn Google campagnes.Nadat een ander bedrijf het helemaal verpruts had via een kennis bij Rens terecht gekomen.Rens ging gelijk aan de slag en binnen 2 weken kon ik weer mee draaien op Google. Rens was niet bekend in de riool reiniging branche maar dook er meteen in om de juiste informatie te verzamelen voor de campagne.Bedankt voor de fijne samenwerking.Toppers !!!!!!!
Ghislaine MikkersGhislaine Mikkers
12:03 17 Nov 23
Erg tevreden over de samenwerking met Mediaworx. Altijd goed contact en goede service. Daarnaast wordt er goed advies gegeven en actief meegedacht wat voor jouw bedrijf het best past. Echt super!
Freek WeijersFreek Weijers
17:18 08 Nov 23
Zeer tevreden over Mediaworx. Rens is een professional die ook graag een persoonlijke samenwerking aangaat. Duidelijk kundig en erg prettig in de omgang. Wij bevelen Mediaworx van harte aan ieder die wel een stap wilt zetten in de (Google Ads) online marketing.
Rose-Anne van DoesburgRose-Anne van Doesburg
14:13 10 Oct 23
Wij hebben met een aantal partijen een samenwerking gehad voor het adverteren op Google.Inmiddels werken we een halfjaar samen met Mediaworx voor Google ads uitbesteden.Onze verwachtingen zijn overtroffen; de resultaten zijn uitstekend, de communicatie is direct met korte lijnen en het hele team denkt altijd met ons mee.Onze groei ten opzichte van vorig jaar is ruim 300% en het jaar is nog niet eens voorbij.Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking.
js_loader

Daklekkage met spoed oplossen?

Gratis dakinspectie